Ons team vervoegen ?

Posted by Admin, Posted on maart 9, 2018

Om onze groei te ondersteunen en ons team te versterken zijn wij op zoek naar een master (of gelijkwaardig door ervaring) die autonoom dossiers beheert.

Ben je gebeten door boekhouding en fiscaliteit en heb je minimaal 5 jaar ervaring, dan bieden wij een uitdagende job. Als aanspreekpunt van de klant, begeleid je niet alleen de boekhouding maar geef je ook financieel en fiscaal advies. Als volwaardige gesprekspartner denk je mee met de ondernemer en/of diens interne boekhouder. Ook het afhandelen van fiscale controles boezemt jou allesbehalve schrik in.

Je komt terecht in een jonge en dynamische omgeving waar kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel wordt gevoerd, maar de sfeer gemoedelijk is. Wij voorzien diverse interne en externe opleidingen. Uiteraard word je passend vergoed in functie van jouw kwaliteiten en engagement, met extralegale voordelen zoals groepsverzekering en bedrijfswagen. Ook een bonussysteem is binnen ons kantoor geïmplementeerd. In functie van jouw evolutie is ook een doorstroming naar vennoot zeker een optie.