Lid worden van ons team ?

Posted by Admin, Posted on mei 9, 2018

Om onze groei te ondersteunen en ons team te versterken zijn wij op zoek naar mensen met een passie voor cijfers. Ben je bachelor of master, heb je weinig of veel ervaring, neem dan contact met ons op.

Zowel voor mensen die autonoom dossiers beheren en als zelfstandig aanspreekpunt fungeren naar de klant, als voor zij die op termijn een dergelijke functie ambiëren, kunnen wij een uitdagende job aanbieden.

Je kan je uitleven in een gevarieerd cliënteel dat, in een wereld die steeds meer digitaal wordt, zoekt naar advies en begeleiding. Samen met je collega’s zal jij deze ondernemers helpen en hun toekomstplannen mee gestalte geven.

Je komt terecht in een jonge en dynamische omgeving waar kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel wordt gevoerd, maar de sfeer gemoedelijk is. Je doet niet alleen ervaring op op de werkvloer, ook door interne en externe opleidingen wordt je kennis bijgespijkerd.

Uiteraard word je passend vergoed in functie van jouw kwaliteiten en engagement, met extralegale voordelen zoals groepsverzekering en, naar gelang, bedrijfswagen. Ook een bonussysteem is binnen ons kantoor geïmplementeerd.

Interesse ? Mail dan snel jouw CV naar marijke@bo-fis.be