Medewerkers gezocht

Posted by Admin, Posted on januari 2, 2019

Behoort een nieuwe job tot jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar ?

Bo’fis is dringend op zoek naar ervaren kmo-consultants of dossierbeheerders om hun klanten te adviseren. Als boekhoudkundig en fiscaal adviesbureau bedient bo’fis een zeer gevarieerd cliënteel, zowel qua omvang als qua sector. Flexibiliteit en toegevoegde waarde voeren wij hoog in het vaandel.`

Heb je een boekhoudkundige, fiscale en/of financiële ervaring? Denk je graag proactief mee met ondernemers en ondernemingen ? Wil je graag werken in een dynamische en ontspannen sfeer ?

Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Als aanspreekpunt krijg je een aantal klanten toegewezen, voor wie je de administratie al dan niet digitaal beheert. Je helpt je klanten de cijfers te interpreteren en waar mogelijk zorg jij voor optimalisaties.

Wij bieden jou een interessant loon met voordelen, zoals groepsverzekering en bedrijfswagen. Via ons bonussysteem kan je bovendien meegenieten van de resultaten van het kantoor.   Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten, mail dan naar Marijke@bo-fis.be. Breng gerust een bezoek aan onze website www.bo-fis.be of Facebookpagina @bofisboekhoudkantoor.