Paul Deroose

Na het behalen van een bachelor (Namur) en Master (Gent) rechten, volgde Paul een bijkomende masteropleiding fiscaal recht (ULB). In 2011 behaalde hij het diploma van Master in de Personal Financial Planning aan de Antwerp Management School.

Professioneel was hij achtereenvolgens actief bij LVN (accountantskantoor met een vijftal mensen) waar in het werk vooral de nadruk lag op accountancy werkzaamheden. Vervolgens trad hij in dienst van De Deyne, Verhoeye, accountants, waar hij fungeerde als fiscaal en juridisch adviseur. Nadien was hij gedurende meer dan 6 jaar actief als fiscaal raadgever bij Deloitte (laatst als tax manager).
Vanaf 2004 is Paul zaakvoerder/vennoot van Deroose & Partners accountants en belastingconsulenten BVBA, nu bo'fis accountants en belastingconsulenten BVBA.

In het kader van de diverse beroepsactiviteiten was Paul onder meer medewerker aan diverse seminaries bij Kamers van Koophandel en Kluwer Opleidingen (Belastingvriendelijk bezoldigen, Hoe geld onttrekken aan de vennootschap ?, De facto consolidatie - optimalisatie binnen groepen van vennootschappen, de belastinghervorming, het Belgisch-Nederlands belastingverdrag, ...).
Bovendien heeft hij verschillende publicaties op zijn naam staan in Fiscale Actualiteit (Ced.Samson), Ondernemers (Kamer van Koophandel), Fiduciaire Actualiteiten (Deloitte & Touche), Tax & Legal Quarterly (Deloitte & Touche), Aantekeningen bij de Praktijkgids voor de Jaarrekening (Kluwer)
Paul was gedurende enkele jaren lid van het redactiecomité van Aantekeningen bij de Praktijkgids voor de Jaarrekening (Kluwer).

In zijn vrije tijd is Paul onder meer lid van Kiwanis Gent-Artevelde (www.gent-artevelde.be), Orde Van den Prince afdeling Gent II en BNI Convergent.

Graag

meer info?

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren. 
We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.